top of page

over ons.

Landscape:  /ˈlændskeɪp/        onze waarneming van de buitenomgeving 

Scope:  /ˈskəʊp/                    afgeleid van het Griekse σκοπεῖν (skopein), wat betekent: kijken naar

Landscope:  /ˈlændskəʊp/       ontwerpen van  de buitenruimte door  het aanwezige landschap te lezen en te integreren in uw project

Landscope is een jong en dynamisch landschaps- en tuinarchitectuurbureau dat instaat voor een naadloze vertaling van uw wensen in een sterk concept. Landscope ontwerpt zowel stedelijke binnenruimten als land(schapp)elijke tuinen. Hierbij wordt uitgegaan van het feit dat de tuin de extensie is van uw woning en van uzelf. Door een passie voor groen en architectuur kunnen wij u steeds een perfect symbiotisch geheel aanbieden.

Ook voor de aanleg van uw droomtuin kan u beroep doen op ons. Wij werken steeds in samenspraak met de klant en komen zo steeds tot de beste resultaten waar zowel de klant, als wij, trots op kunnen zijn.

over ons.

wie.

Jens De Ketelaere is afgestudeerd als Landschaps- en tuinarchitect aan de Hogeschool Gent en heeft daarna een masterdiploma in de Stedenbouw en Ruimtelijke Planning behaald aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hierdoor kunnen opdrachten binnen een heel brede scope worden uitgevoerd, waarbij het omliggende landschap de basis vormt voor het verdere ontwerp.

bottom of page