top of page

diensten.

Image by Helloquence

Ook uw tuin verdient een tuinarchitect. Een vakman met kennis, die van het verlengstuk van uw woning een volwaardige groene belevingsruimte maakt.

 

Voor het ontwerp van uw tuin vertrekken wij van de ‘genius loci’ – de geest van de plek, om zo uw tuin naadloos in te passen in zijn omgeving. Zoals de bedrijfsnaam Landscope aangeeft, wordt vooraf het omliggende landschap bekeken, want dit zal het [frame] vormen voor het verdere ontwerp. Landscope weet in iedere opdracht de wensen van de opdrachtgever terug te laten komen. Ieder tuinontwerp is dus uniek en op uw maat ontworpen.

IMG_20190413_173250.jpg

Bent u reeds in het bezit van een plan, of wens je ons ontwerp te laten uitvoeren, dan kan u beroep doen op onze expertise. Wij werken zeer nauwkeurig en dit met hoogwaardige materialen. Ons oog voor detail heeft ons daarom al meerdere mooie projecten opgeleverd.

SplitShire-9232.jpg

Ook na de aanleg van uw tuin kan u steeds beroep doen op ons voor het onderhoud van uw tuin. Het is belangrijk dat uw tuin zorgvuldig onderhouden wordt zodat deze zo snel mogelijk voldoet aan uw eindbeeld.

 

Wij verzorgen zowel uw hagen, haagmassieven,… als uw gazons en borders. Alle onderhoudswerken gebeuren volledig naar uw wens. U kan kiezen voor een éénmalige interventie ofwel wordt een onderhoudscontract opgesteld.

bottom of page